Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Εζίλ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό με 2 γκολ διαφορά»


Εζίλ: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό με 2 γκολ διαφορά»

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Μεσούτ Εζίλ που δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τους ερυθρόλευκους -με το λουράκι του σκύλου στο χέρι.

Με μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο του (ο οποίος μάλιστα ανήκει στην πρώην σύντροφό του, Μάντι Καπρίστο) ξεκίνησε η προετοιμασία του Μεσούτ Οζίλ για το ματς της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό.

inner

Ο Γερμανός μέσος, μετά το ματς με την Σάντερλαντ, τόνισε ότι η φετινή σεζόν τον βρίσκει στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του αλλά παραδέχθηκε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση: «Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, το είδαμε και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να στηριχθούν στις αντεπιθέσεις αλλά θα πρέπει να αποτρέψουμε τα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε τότε».

Ο Εζίλ γνωρίζει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει ένα ακόμα όπλο στην έδρα του: «Οι οπαδοί θα είναι στο πλευρό τους αλλά δικός μας στόχος είναι να νικήσουμε. Είναι εφικτό να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης έχει εξαφανιστεί από το μυαλό του 27χρονου ποδοσφαιριστή: «Δεν περνάει από το μυαλό μας ο αποκλεισμός. Έχουμε την ποιότητα να τους κερδίσουμε και στόχος μας είναι να μην σκεφτόμαστε καν την έξοδό μας από την διοργάνωση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: