Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κρατά τη νίκη και το πάθος!!


Κρατά τη νίκη και το πάθος

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ζητούμενο με το γκολ-κέρασμα του εορτάζοντα Καρέλη στη Βέροια, αλλά η ανάγκη βελτίωσης είναι εμφανής. Καμία ανησυχία για το «σφίξιμο» του Εσιέν. Στροφή σε Αστέρα.


Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν ήταν καλή, ωστόσο στο μεταβατικό αυτό στάδιο ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η βελτίωση χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Το γκολ του Νίκου Καρέλη χάρισε στην ομάδα του τη νίκη που την κράτησε στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ, αλλά δεν έκρυψε τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, κυρίως στον παραγωγικό τομέα.

Το «τριφύλλι» απείλησε ελάχιστα, έδειξε αδυναμία στη δημιουργία φάσεων, ωστόσο από την άλλη πλευρά ήταν πολύ αποτελεσματικοί ανασταλτικά και έβγαλαν πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει ακόμη πως βρίσκεται σε αναζήτηση της διάταξης που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του και το θετικό είναι πως δεν είναι προσκολλημένος στις ιδέες του, αλλά τις προσαρμόζει ανάλογα με το ρόστερ και τις ανάγκες του αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει σήμερα μέσω Θεσσαλονίκης και μετά την αποκατάσταση στο Κορωπί οι παίκτες θα έχουν ρεπό την Τρίτη. Την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (19:30). Στο ματς αυτό θα είναι-πιθανότατα-διαθέσιμος ο Μάρκους Μπεργκ που απουσίασε χθες λόγω καρτών αλλά και του τραυματισμού που αποκόμισε κόντρα στην Παναχαϊκή.

Εξάλλου, το σφίξιμο που ένιωσε ο Μικαέλ Εσιέν δεν μοιάζει να είναι ανησυχητικό. Ο Γκανέζος μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά έβγαλε χωρίς πρόβλημα το παιχνίδι και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: