Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Δέλλας: «Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στην ομάδα»


Δέλλας: «Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στην ομάδα»

Για τις αλλαγές που θέλει να φέρει στο αγωνιστικό προφίλ του Ατρόμητου μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι η σημερινή κατάσταση της ομάδας δεν επιτρέπει άλλα λάθη.

Την επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει ο Ατρόμητος, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα, δεν έχασε την πίστη του στους παίκτες του ενώ μίλησε και για τις αγωνιστικές αλλαγές που θέλει να δώσει στο σύνολο που έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά:

Για το αν η νίκη κόντρα στη Λαμία είναι ικανή να τονώσει την ψυχολογία: «Όπως είχα πει και μετά τη λήξη του παιχνιδιού, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαστε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά, αλλά δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα. Σιγά-σιγά, όμως, πρέπει να αρχίζουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, ώστε να μας φύγει το άγχος από την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το αν θα καταφέρουν οι παίκτες να δείξουν καλύτερη εικόνα και να πάρουν αποτελέσματα, μόλις λυθούν τα πόδια τους: «Προσπαθούμε να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θέλουμε να έχουμε περισσότερο την μπάλα εμείς στα πόδια μας. Αυτό από τη μία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε περισσότερο, αλλά από την άλλη είσαι ευάλωτος πίσω, γιατί παίζουμε αρκετά ψηλά. Όταν μάθουμε στο 100% αυτό που θέλω να κάνει η ομάδα μου, θα δούμε και ωραίο ποδόσφαιρο και θα έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για το πώς μπορεί να βελτιωθεί το επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας: «Η συγκέντρωση δυστυχώς είναι κάτι που δεν προπονείται. Μέσα από τις συζητήσεις που κάνω, μέσω των αναλύσεων που κάνουμε, ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα. Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν κάτι που δεν το είχαμε προγραμματίσει. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να κάνουμε μια νίκη και σε δύο φάσεις έλειψε αυτή η συγκέντρωση και το πληρώσαμε. Από την άλλη, τις δικές μας ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις, πρέπει να βλέπεις το επόμενο και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Να ξεκουραστούν αυτοί που έπαιξαν στον αγώνα του Κυπέλλου και να προετοιμαστούμε για το Αγρίνιο, γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι τέτοια που δεν επιτρέπονται πλέον λάθη».

Για το αν μαθαίνεται να νικάει μια ομάδα: «Σίγουρα μαθαίνεται. Θέλει διάθεση, θέληση, να μην σε παίρνει από κάτω και από την άλλη να μην πετάς στα σύννεφα. Με ηρεμία, σύνεση και πολλή δουλειά, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα».

Για τον Παναιτωλικό: «Ο κ. Μαντζουράκης είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές στην κατηγορία. Πολλά χρόνια στους πάγκους. Προφανώς διέγνωσε κάποια πράγματα όταν πήγε και τα έβαλε στην ομάδα του, όπως κι εμείς προσπαθούμε να περάσουμε πράγματα στη δική μας ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που έχει βρει τα πατήματά της, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας θέματα ως ομάδα και πώς θα πάμε εκεί να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: