Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μάντζιος: «Είχαμε πειθαρχία, πάθος και… τύχη»


Μάντζιος: «Είχαμε πειθαρχία, πάθος και… τύχη»

Ικανοποιημένος από παρουσία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ έμεινε ο Άκης Μάντζιος και σχολίασε ότι χρειάστηκε η τύχη ώστε να μην ισοφαριστεί η ομάδα του.


Συγχαρητήρια στους παίκτες του Λεβαδειακού για το πολύ σημαντικό «τρίποντο» (0-1) που πήραν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα μοίρασε ο Άκης Μάντζιος και τόνισε ότι η ομάδα του είχε πειθαρχία και πάθος.

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη με καλό και αξιόλογο αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα και με πολλούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή. Είχαμε πειθαρχία και πάθος στο παιχνίδι μας και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο.

Τώρα θα δώσουμε κάποιες ανάσες στα παιδιά, γιατί παίξαμε 3 ματς όλη την εβδομάδα και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια, καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του
», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Όταν ερωτήθηκε για το που κρίθηκε το ματς, ανέφερε: «Κρίνονται στις λεπτομέρειες τέτοια ματς και ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δεν έγιναν κλασικές φάσεις στο α' μέρος, δεν απειληθήκαμε, παρά μόνο με στημένες φάσεις. Ίσως ο ΠΑΣ να είχε μία καλή στιγμή αν θυμάμαι καλά.

Στο β' ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι, το ελέγχαμε και με τον Μάντζιο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σε μία φάση το 0-2. Ο ΠΑΣ ρίσκαρε μετά το γκολ, ο συνάδελφος φόρτωσε επιθετικούς στην περιοχή μας, νιώσαμε πίεση, χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά είχαμε και τύχη. Νομίζω, όμως ότι μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορα το 0-2 για να έχουμε πιο ευχάριστο τέλος στο παιχνίδι μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: