Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τζέιμς: «Μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»


Τζέιμς: «Μπορώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Σον Τζέιμς, εκφράζοντας τη θέλησή του να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague ως παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Απόλυτα χαρούμενος παρουσιάστηκε και εύλογα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Σον Τζέιμς που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματισμένου με ρήξη χιαστού, Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην κάμερα του OTE TV και εξέφρασε τη θέλησή του να κατακτήσει την Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

«Ήρθα σε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Είμαι κι εγώ καλός αμυντικός παίκτης και θα προσπαθήσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός διαπρέπει σε Ελλάδα και Euroleague. Μπορώ να καρφώσω, να κάνω hedge out, να παίξω καλή άμυνα, να καρφώσω. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνω αυτό που θα μου πει ο προπονητής».

Για την ευρωπαϊκή κούπα που κέρδισε με τη Μακάμπι, αλλά ήταν τραυματίας και αν στοχεύει αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό: «Θέλω να πάμε ψηλά 100%. Ήταν μεγάλη στιγμή που κέρδισα τον τίτλο με τη Μακάμπι. Ήμουν αρχηγός, αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσα να παίξω στο Final-4. Μακάρι να κάνω πραγματικότητα το όνειρο με τον Ολυμπιακό τώρα που ήρθα εδώ».

Για το τι είδε από τη νέα του ομάδα: «Τους ξέρω, τους παρακολουθώ συνέχεια. Δεν είναι ομάδα για να βάζουν 100 πόντους, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η ενέργεια που βγάζουν στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: