Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Επιστρέφει σήμερα ο Βεζυρτζής στον ΠΑΟΚ!!


Επιστρέφει σήμερα ο Βεζυρτζής στον ΠΑΟΚ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την επιστροφή του Νίκου Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί στη σημερινή Γ.Σ. των μετόχων του συλλόγου.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρώην παράγοντας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται σήμερα, που είναι προγραμματισμένη η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του συλλόγου, να επιστρέψει στην ομάδα.

Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος φεύγοντας από το γήπεδο, καθώς αναμένεται να πάρει τη θέση του Ηλία Γεροντίδη και εκείνος θα παραμείνει υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ.

«Οπωσδήποτε για τη μέχρι τώρα πορεία κάτι φταίει. Μπαίνοντας στην ομάδα πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε αυτό που φταίει και αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ και να το διορθώσουμε. Τη δυναμική που έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν την είχε ποτέ στην ιστορία του. Όταν αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές έχει έναν επενδυτή και είσαι το πιο αξιόπιστο σωματείο στην Ελλάδα, κάτι είναι αυτό που φταίει και δεν μας έχει ανεβάσει ακόμα σαν ομάδα και θα ψάξουμε να το βρούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βεζυρτζής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: