Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εβανγκελίστα για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εβανγκελίστα για 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να αγωνίζεται ως δανεικός από την Ουντινέζε, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Λούκας Εβανγκελίστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sport-fm από την Ιταλία

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Λούκας Εβανγκελίστα στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες του sport-fm από την Ιταλία αναφέρουν πως οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του ταλαντούχου μέσου, είναι σε προχωρημένο επίπεδο και φαίνεται πως απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το «deal».

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον θεωρεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, τόσο με τις ασίστ του και την πολύ καλή του επαφή με τη μπάλα, όσο και με τα τρεξίματά του.

Η Ουντινέζε αναμένεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι» δανεικό για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ενώ στο συμβόλαιο του, το οποίο θα καλύψει ο Παναθηναϊκός, θα υπάρξει και μεγάλη οψιόν αγοράς. Με αυτή του την κίνηση, ο ιταλικός σύλλογος δείχνει ότι υπολογίζει ιδιαίτερα τον διεθνή παίκτη με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας, αλλά θέλει να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: