Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Άρσεναλ και Λέστερ θέλουν καλό «ποδαρικό»!!


Άρσεναλ και Λέστερ θέλουν καλό «ποδαρικό»

Παρέα από την κορυφή αποχαιρέτησαν το 2015, Άρσεναλ και Λέστερ, που απέναντι σε Νιουκάστλ και Μπόρνμουθ, θα ψάξουν ένα καλό... ποδαρικό. Ξεχωρίζει το ματς μεταξύ Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ.

«Ποδαρικό» με το δεξί θέλουν να κάνουν οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται στο «Emirates» τη Νιουκάστλ και τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ξεκινώντας με νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το νέο έτος.

Απέναντι στη Νιουκάστλ που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, η Άρσεναλ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη σχέση της με την κορυφή, με τον Αρσέν Βενγκέρ να μην έχει στη διάθεση του τον Αλέξις Σάντσες, καθώς και τον Αρτέτα που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Χωρίς τον Άαρονς θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο οι «καρακάξες», καθώς επίσης και χωρίς τον τερματοφύλακα Ρομπι Έλιοτ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τα «θαύματα» του 2015 θέλει να συνεχίσει και φέτος η Λέστερ που αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Τζέιμς και Σλαπ δεν υπολογίζονται από τον Ρανιέρι, Ατσού και Έλφικ θα μείνουν εκτός από πλευράς Μπόρνμουθ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου πάντως θα διεξαχθεί το ματς που ξεχωρίζει στην 20η στροφή της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ του Σλάβεν Μπίλιτς, που είναι αήττητη εδώ και εφτά ματς στην έδρα της, να υποδέχεται στο «Μπόλιν Γκράουντ» τη Λίβερπουλ, που ολοκλήρωσε ιδανικά το 2015.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χέντερσον για τους «κόκκινους», με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να έχει αποκομίσει ένα χτύπημα από το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Στη διάθεση του Κλοπ δεν θα βρίσκονται επίσης ο Σκρτελ, αλλά και ο Οριγκί που τραυματίστηκε στο ματς με τη Λέστερ. Χωρίς τους Παγιέτ, Γιέλαβιτς και Κρεσγουελ θα παραταχθούν τα «σφυριά».

Ντέρμπι ουραγών περιλαμβάνει η 20η αγωνιστική, με τη Σάντερλαντ να φιλοξενεί την Άστον Βίλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/1

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (14.45)
Σάντερλαντ – ‘Αστον Βίλα (17.00)
Νόργουιτς – Σαουθάμπτον
Μαν. Γιουνάιτεντ – Σουόνζι
Γουέστ Μπρόμιτς – Στόουκ Σίτι
Άρσεναλ – Νιουκάστλ
Λέστερ – Μπόρνμουθ
Γουότφορντ – Μαν. Σίτι (19.30)

Κυριακή 3/1

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι (15.30)
Έβερτον – Τότεναμ (18.00)

Επόμενη αγωνιστική (21η)

Τρίτη 12/1

Νιουκάστλ – Μαν. Γιουνάιτεντ
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ

Τετάρτη 13/1

Μάν. Σίτι – Έβερτον
Σαουθάμπτον – Γουότφορντ
Σουόνζι – Σάντερλαντ
Τότεναμ – Λέστερ
Στόουκ – Νοργουιτς
Τσέλσι – Γουέστ Μπρόμιτς
Λίβερπουλ - Άρσεναλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: