Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η Θύρα 4 για την Καμάρα!!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα έγιναν την Τρίτη (26/4) το απόγευμα στην περιοχή της Καμάρας. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου αναφέρονται οι λόγοι της πορείας των φιλάθλων του Δικεφάλου.

Η ανακοίνωση της «Θύρας 4» αναφέρει τα εξής:
«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα κωμικοτραγικά γράφτηκαν και ακούστηκαν από μερίδα του τύπου της Θεσσαλονίκης (γραπτού και ηλεκτρονικού) για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τρίτη 26 Απριλίου στην περιοχή της Καμάρας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προέβησαν σε μια αυθόρμητη και ειρηνική συγκέντρωση στην περιοχή διαμαρτυρόμενοι:

1. Για τη συνεχόμενη κοροϊδία που υφίσταται ο σύλλογος σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών της ομάδας. Χρέη που δημιουργήθηκαν από απατεώνες προέδρους με τη συγκάλυψη της ίδιας της πολιτείας και που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα σχετικά με τη μελλοντική βιωσιμότητά της και

2. Για τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του ΠΑΟΚ που φυλακίστηκαν φέτος με γελοίες κατηγορίες στερώντας τους την ελευθερία και δημιουργώντας τους σοβαρά προσωπικά προβλήματα.

Από τις 7 η ώρα το απόγευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Καμάρα με ειρηνικές διαθέσεις και χωρίς καμία διάθεση για δημιουργία επεισοδίων. Καμία ξένη περιουσία δεν πειράχτηκε, κανένας πολίτης δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά έπραξαν το αυτονόητο, αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 35 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο χώρος όπου οι ΠΑΟΚτσήδες συγκεντρώνονται για να εκφράσουν τις όποιες διαμαρτυρίες τους ή να πανηγυρίσουν κάποιο γεγονός.

Αυτά που ακολούθησαν δεν είχαν καμία σχέση με τον στόχο των οπαδών του ΠΑΟΚ που επαναλαμβάνουμε πως ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία για τα προαναφερόμενα και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ευθύνη τους. Ας κοιτάξουν όλοι τα του οίκου τους και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους χωρίς να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στους "κακούς οπαδούς του ΠΑΟΚ" για να καλύψουν τη δικιά τους ανυπαρξία.

Η ειρηνική αυτή συγκέντρωση διαλύθηκε μετά από απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων της αστυνομίας και τα όσα ακολούθησαν με ζημίες και καταστροφές δεν έχουν καμία σχέση με ΠΑΟΚτσήδες αλλά με τον κομπλεξισμό και την αίσθηση κατωτερότητας άλλων που βρίσκει διέξοδο στην καταστροφή και τη δημιουργία εντυπώσεων.

Όσο για κάποιους γιδοβοσκούς που κρατούν μικρόφωνο και έχουν την απορία τι δουλειά είχαν εκεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να τους υπενθυμίσουμε ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθημερινά κυκλοφορούν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ, από το 1976 που ιδρύθηκε ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4.

Οι ισορροπίες στην πόλη του ΠΑΟΚ είναι δεδομένες και τυχόν διατάραξή τους προκαλεί πάντα πρόβλημα που ταλαιπωρεί άδικα τους συμπολίτες μας, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων δεν ασχολείται με αθλητικά και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα οικονομικής, κυρίως, φύσεως εξαιτίας της σημερινής κατάστασης της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: