Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βίγιας Μπόας: «Κανένα ενδιαφέρον άλλων ομάδων»

Παράλογα χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Πόρτο στο τέλος της σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Αντρε Βίγιας Μπόας. Οι «Δράκοι», με τον 33χρονο στην τεχνική ηγεσία τους, έχουν ήδη κατακτήσει το πορτογαλικό πρωτάθλημα, προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου (θα αντιμετωπίσουν στις 22 Μαΐου την Βιτόρια Γκιμαράες), ενώ πλέον καλούνται να περάσουν το «εμπόδιο» της Βιγιαρεάλ, για να βρεθούν στον τελικό του Europa League στο Δουβλίνο (18/5).

Έτσι, τόσο ο ιταλικός όσο και ο βρετανικός Τύπος δεν έχασαν την ευκαιρία και σε δημοσιεύματά τους αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και από τις δύο χώρες. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του Τύπου των δύο χωρών, η Ρόμα και η Γιουβέντους από ιταλικής πλευράς και οι Τσέλσι, Λίβερπουλ από βρετανικής.

Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη, καθώς, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, υπογράμμισε αρχικά ότι «υπάρχουν απίστευτες ιστορίες. Υποθετικά είπα όχι στη Ρόμα, γιατί θέλω να πάω στην Λίβερπουλ! Είναι παράλογο» και συνέχισε: «Όλες αυτές οι θεωρίες είναι λογικές, δεδομένου του τι έχει καταφέρει η ομάδα μου. Αλλά οι πληροφορίες είναι λάθος».

Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ προχώρησαν την όλη υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, με την «Gazzetta dello Sport» να αναφέρει ότι η «Γηραιά Κυρία» έχει στείλει εκπροσώπους της να τον παρακολουθήσουν στον αυριανό αγώνα του Europa League με την Βιγιαρεάλ, οι οποίοι μάλιστα θα τον προτρέψουν να αφήσει τον σύλλογο του Πόρτο στο τέλος της σεζόν. «Είναι παράλογο ότι θα έρθουν και θα με δουν. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ο προπονητής δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να περπατάει τριγύρω κουστουμαρισμένος και να τρέχει που και που».

Πάντως, αν οι «Δράκοι» καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό του Δουβλίνου, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα ενδιαφερθούν για τον Αντρε Βίγιας Μπόας, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη και βαδίζει στα «βήματα» του «δάσκαλού» του, Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στην Τσέλσι, όσο και στην Ίντερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: