Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η Μπράγκα γλυκοκοιτάζει τον Φερέιρα!!

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Το γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ νωρίτερα. Ούτε ο ίδιος έχει αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει, ούτε η διοίκηση του τριφυλλιού. Αυτά είναι γνωστά, αλλά δεν εμποδίζουν  τους πορτογαλικούς συλλόγους να γλυκοκοιτάζουν τον 65χρονο τεχνικό και να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Τελευταία «κατάκτηση» του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού η Μπράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Ντομίνγκος δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, (τον θέλει και η Σπόρτινγκ) και προφανώς κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει. Ο Φερνάντο Κόουτο, τεχνικός διευθυντής της Μπράγκα, αναζητεί ήδη διαδόχους για να είναι έτοιμος και ο παλιός διεθνής αμυντικός, έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Φερέιρα.  Συνάδελφοι από την Ιβηρική εκτιμούν πως ο δρόμος για την έλευση του Φερέιρα στη Μπράγκα θα ανοίξει μετά τα πλέι-οφ στην Ελλάδα και αυτό θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Βέβαια δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση, γιατί υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ και αν η πράσινη ΠΑΕ αποφασίσει να κρατήσει τον Πορτογάλο προπονητή, κάθε κουβέντα σταματάει.

Την ίδια ώρα πάντα υπάρχει στο προσκήνιο η Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Η ομάδα την οποία διευθύνει πλέον ο Κάρλος Φρέιτας και περιμένει στη γωνία πιθανό διαζύγιο του Φερέιρα με τους πράσινους, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με Αθήνα και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις. Η.πέραση που έχει ο 65χρονος τεχνικός στην πατρίδα του είναι  φυσιολογική και σημαντικό ατού για τον ίδιο στην κουβέντα που θα κάνει με τον Γόντικα σε λίγο καιρό. Μπορεί να έχει εκφράσει την προτίμηση του να παραμείνει κάτοικος Παιανίας, αλλά αν δει ότι ζορίζουν τα πράγματα, δεν θα προβληματιστεί ιδιαίτερα. Τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες πίσω στα πάτρια εδάφη. Η Μπράγκα είναι η τελευταία που μπήκε στο.χορό, αλλά κάτι μας λέει πως δεν θα είναι και η τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: