Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο πλευρό της ΠΑΕ

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Ηρακλή, αναφορικά με την αδειοδότηση , οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τοποθετήθηκαν  με γραπτή ανακοίνωση
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησαν στην ακόλουθη γραπτή τοποθέτηση:

'Ως ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, θέλουμε να δηλώσουμε δημοσίως την απόλυτη και απερίφραστη αντίθεσή μας στις αδιανόητες συλλογιστικές των αρμοδίων οργάνων, που οδηγούν σε κατάσταση αβεβαιότητας την ομάδα μας και εμάς τους ίδιους, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Συντασσόμαστε με αυτό, που το φίλαθλο πανελλήνιο αναφέρει καθημερινά, κάνοντας λόγο για την διάβρωση, που συγκλονίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χρησιμοποίηση της δικής μας ομάδας, του ΗΡΑΚΛΗ, ως εξιλαστήριου θύματος, προκειμένου να ‘κουκουλωθούν’ όσα πραγματικά ταλαιπωρούν επικίνδυνα το χώρο.

Ολοι, όσοι ασχολούνται, με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αξίζει να διατηρήσει το αυτονόητο, αυτό, δηλαδή, το οποίο κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους και γελούν ειρωνικά ακόμη και στη σκέψη ότι μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μεθοδεύσεων και πρωτοφανώς παράλογης και άδικης τιμωρίας ένας Σύλλογος, 103 ετών ιστορίας.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου να μην επιδεινώσουν την ήδη εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο, λειτουργώντας εναντίον του δικαίου, που είναι με την ομάδα μας, και να σεβαστούν το μέγεθος του Συλλόγου μας, την δυναμική, την αξιοπρέπεια και το ήθος του κόσμου μας και τον ιδρώτα των προσπαθειών μας, ως άμεσων πρωταγωνιστών αυτής της ομάδας.

Το να τιμωρηθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο του σήμερα, φαντάζει σαν την πιο κακόγουστη φάρσα και ως η πλέον ασυνείδητη επιλογή…

Οι Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: