Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να ντυθεί στα πράσινα εξέφρασε ο Αλεχάντρο Λάγο, ο οποίος έχει προταθεί ως αντάλλαγμα του Ματίας Μπιάρσμιρ στον Παναθηναϊκό από τη Ρόζενμποργκ.

Ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ τόνισε ότι δεν θα παραμείνει στη Νορβηγία, ασχέτως του τι θα γίνει με το «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πράσινη”, ο 31χρονος αμυντικός είπε:

Για τον Παναθηναϊκό:
«Μεγάλη ομάδα. Αξίζει τον σεβασμό. Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Να κατακτήσω τίτλους, να διακριθώ στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μου ταιριάζει».

Για το μέλλον του:
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην παρούσα φάση αγωνίζομαι στη Ρόζενμποργκ. Παραμένω αφοσιωμένος στα καθήκοντα μου. Ούτε απορρίπτω, ούτε αποδέχομαι. Ο ατζέντης μου αξιολογεί τα υπέρ, τα κατά και με συμβουλεύει. Θα επιλέξω το καλύτερο».

Για την επιλογή του ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ ή Παναθηναϊκό:
«Δύσκολη ερώτηση... Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται. Θα δούμε. Επιθυμώ να αλλάξω παραστάσεις. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μου προσφέρει πολλαπλά οφέλη».

Για το αν έχει έρθει στην Ελλάδα:
«Ναι. Το 2005. Αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League. Είχαμε κερδίσει 3-1».

Για τους φίλους του στη χώρα μας:
«Είμαι πολύ καλός φίλος με τον Πάμπλο Γκαρσία. Αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Παλαιότερα αγωνιζόταν εκεί και ο Τζο Μπιζέρα. Είμαι φίλος και με τον Εστογιανόφ».

Για το αν έχει φιλικές σχέσεις με τον Μπιάρσμιρ:
«Ναι. Συζητάμε συχνά. Μου έχει πει για την Ελλάδα και για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα παραμείνει στη Νορβηγία:
«Δύσκολα. Όπως σας είπα, το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται. Επιθυμώ να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Γιατί όχι, στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: