Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Τζίγκερ, ο Γόντικας και ο Βέλιτς και η επόμενη ημέρα στο τριφύλλι!!

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως όποιος και αν έχει το κουμάντο στην επόμενη μέρα, θα είναι όλες οι πλευρές ευχαριστημένες. Το πιθανότερο θέλει τους μεν να γκρινιάζουν, τους δε να φωνάζουν και όλους να παραδέχονται πως «εδώ που φτάσαμε μόνο ο Τζίγκερ μπορεί να δώσει λύση».

Μόνο αδαής δεν βλέπει ότι εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος ασχολείται ενεργά, κυρίως σε θεσμικά και οικονομικά θέματα. Εκτός αν πιστεύετε ότι από μόνος του ο Γόντικας κατέθεσε προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο ή πήγαν σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών εκπρόσωποι της ΠΑΕ, επειδή αποφάσισαν να το παίξουν «καουμπόι». Απλώς δεν θέλει να φαίνεται, άρα όσα γράφουμε δεν αποδεικνύονται από στοιχεία, αλλά μόνο από ενδείξεις. Η ουσία είναι πως το μαγαζί υπολειτουργεί μεν, αλλά ότι γίνεται έχει την έγκριση (ενδεχομένως και την προτροπή) του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μέχρι να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και να αναλάβει το απόλυτο κουμάντο ξανά. Με.μπροστινό βέβαια τον Δημήτρη Γόντικ, ο οποίος εντός των ημερών θα ανανεώσει για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του και θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Έτσι κι αλλιώς αυτός τρέχει τα πάντα τώρα, αυτός θα τα τρέχει και στην νέα εποχή Τζίγκερ.

Σίγουρα θα στελεχωθεί από ανθρώπους ικανούς και με όρεξη για δουλειά. Μπορεί να είναι ο Βέλιτς ο πρώτος που θα προσληφθεί και θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και μένει να δούμε αν θα αναλάβει και τον ρόλο του γενικού αρχηγού ή θα γίνει και άλλη πρόσληψη παλαίμαχου παίκτη του τριφυλλιού. Βασίλης Κωνσταντίνου, Σπύρος Λιβαθηνός και Γιάννης Γκούμας βρίσκονται στη σχετική λίστα. Για τον Βέλιτς έχετε διαβάσει στο theplayer.gr προ εβδομάδων, πως έχει μιλήσει με τον Γόντικα και τον Βαρδινογιάννη, θέλει και μπορεί να φέρει εις πέρας τη δουλειά. Ασχέτως μπάτζετ. Περιμένει και ο Νάνι στο ακουστικό του, αλλά μάλλον θα περιμένει και θα περιμένει.

Με λίγα λόγια για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ σας έχουμε γράψει προ καιρού πως μόνο Τζίγκερ μπορεί να έχει και ολίγη από Παύλο αν το επιθυμούσε φυσικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ. Το πρόβλημα με τους οπαδούς που δεν θέλουν πάλι τον Βαρδινογιάννη, θα ξεπεραστεί εύκολα, αφού η πραγματικότητα είναι σκληρή. Πατέρας και Βγενόπουλος από μεγάλοι οραματιστές, εξελίχθηκαν σε μεγάλους εξαφανισμένους, άρα τι να γίνει; Να κλείσει το μαγαζί; 

Στην Ελλάδα φτάνει ο Αλιόσα Ασάνοβιτς την Παρασκευή, αλλά για να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο…
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: