Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Χωρίς Γκιγκς στο ντέρμπι!!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι ο Ράιαν Γκιγκς δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στο «Εμιρέιτς» για το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Γιουνάιτεντ, καθώς σκοπεύει να τον ξεκουράσει.
Η Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Μάντεσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ την προσεχή Κυριακή (01/05) και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», ο Ράιαν Γκιγκς θα ξεκουραστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ουαλός έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει στο Champions League με το γκολ του στη Γερμανία και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Σάλκε, όμως ο Σκωτσέζος τεχνικός αναμένεται να προτιμήσει τον Νάνι, που δεν ξεκίνησε απέναντι στην γερμανική ομάδα, για το αρχικό σχήμα απέναντι στους «κανονιέρηδες», σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για τον τίτλο.

«Είναι περίερδο το ότι ο Ράιαν βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Πολλοί πίστευαν ότι στην ηλικία των 37 θα έδειχνε σημάδια ότι η καριέρα του τελειώνει, όμως εγώ δε διακρίνω κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να δούμε πως θα ξεκουράζεται ανάμεσα στα παιχνίδια. Την Κυριακή δε θα παίξει. Μπορεί να είναι παρών στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος», ήταν οι δηλώσεις του Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: