Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το ThePlayer αποκαλύπτει την επιταγή στον Μάχο!!

Πηγή: theplayer.gr
Τα επεισόδια στο σήριαλ της αδειοδότησης του Πανιωνίου είναι πλέον καθημερινά   με αποτέλεσμα η υπόθεση παραμονής της ομάδας να δείχνει ολοένα και πιο πολύπλοκη. Οι οφειλές σε παίκτες ήταν ένας από τους λόγους  για τους οποίους η ομάδα δεν πήρε την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Ο Γιούργκεν Μάχο είναι ένας από αυτούς και για τη δική του υπόθεση αφορά η σημερινή αποκάλυψη του ThePlayer.



Ταυτόχρονα από την ιστοσελίδα της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» αποκαλύπτονται έγγραφα που δείχνουν ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι η ομάδα που εμφανίζεται με ληγμένη ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα τον Ιανουάριο του 2011.



Η επιταγή 

 O πρώην διευθυντής οικονομικών της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Κώστας Τσολακάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 , κατήγγειλε  τρομερές οικονομικές απάτες επί εποχής Κωνσταντίνου Τσακίρη, από τους  τότε συμβούλους της ΠΑΕ.  Εκτός των άλλων, ο  κος Τσολακάκης,  ονομάζοντας συγκριμένα τον τότε αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο  Απέγητο, υποστήριξε ότι «οι τότε σύμβουλοι έφαγαν 57.000 ευρώ από τον Μάχο και του έδωσαν πέτσινη επιταγή».  Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ο κος  Απέγητος πήρε από τον Μάχο 57.000 ευρώ  και του έδωσε μια πέτσινη επιταγή. Γι αυτό δεν υπέγραψε ο φουκαράς!»

Το ThePlayer αποκαλύπτει  φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την συγκεκριμένη επιταγή (σ.σ για ευνόητους λόγους έχουμε διαγράψει κάποια από τα νούμερα του λογαριασμού. 


Έγγραφα για την φορολογική ενημερότητα

Εκτός από την αποκάλυψη του ThePlayer η ιστοσελίδα της τηλεοπτικής εκπομπής «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαίδη φέρνει στο φως έγγραφα που δείχνουν ότι η  ΠΑΕ Πανιώνιος είναι η ομάδα που εμφανίζεται με ληγμένη ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα τον Ιανουάριο του 2011:










Δεν υπάρχουν σχόλια: