Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λήξις... συναγερμού στον Άρη

Η φημολογία ότι μπορεί ο Άρης να μπει διά της. τεθλασμένης στο «παιχνίδι» των πλέι οφ είχε δικαιολογημένα φέρει σε φάση αγωνίας και αναμονής τους κίτρινους. Μόνο που ο... συναγερμός δεν κράτησε πάνω από 24 ώρες και το «παράθυρο» της Ευρώπης έκλεισε για τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο 48ωρο, ο Πανιώνιος κινδύνευε με μηδενισμό, εφόσον τελικά είχε ληγμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μια και δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι κίτρινοι θα ήταν είναι αυτοί που θα κέρδιζαν την είσοδό τους στη διαδικασία των πλέι οφ. Ο λόγος; Το παιχνίδι της 16ης Ιανουαρίου ο Άρης, το οποίο είχε χάσει με 2-0, με δυο γκολ του Μήτρογλου (από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου), ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Πανιώνιος χρησιμοποίησε παίκτες από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Σε περίπτωση που ήταν παράτυπος ο Πανιώνιος, το παιχνίδι θα κατακυρωνόταν υπέρ του Άρη με 3-0, οι κίτρινοι θα έφταναν τους 48 βαθμούς και θα τερμάτιζαν στην 5η θέση.

Τελικά, άνθρακες ο θησαυρός. Αδίκως κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα οι κίτρινοι, καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε καταθέσει φορολογική ενημερότητα στις 13 Ιανουαρίου, άρα εδικαιούτο να κάνει μεταγραφές μεσούντος του πρωταθλήματος. Κι όλα αυτά με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.

Πάντως, πριν από τη «δικαίωση» του Πανιωνίου ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως θα ζητηθεί η αναβολή των πλέι οφ μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τις ληγμένες ενημερότητες του Πανιωνίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: