Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση πριν το Clasico!!

Λίγη ώρα απέμεινε πριν τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League και οι Αθλητικοί Ψίθυροι σας βάζουν από νωρίς στο κλίμα…

Πάρτε μια «γεύση» για το τι επικρατεί στον ισπανικό ηλεκτρονικό Τύπο εν αναμονή του μεγάλου αγώνα…

Διαφαινόμενο ρεκόρ για Ρεάλ

Κοντά σε ένα ακόμα ρεκόρ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς, αν δεν δεχτεί γκολ στην αποψινή αναμέτρηση, θα ισοφαρίσει την επίδοση της Μίλαν στη διοργάνωση τη σεζόν 1992-93, όταν δεν είχε δεχτεί εντός έδρας γκολ. Ολίμπια Λιουμπλιάνας (4-0), Σλόβαν Μπρατισλάβα (4-0), Γκέτεμποργκ (4-0), Πόρτο (1-0) και Αϊντχόφεν (2-0) είχαν... υποκύψει στο Σαν Σίρο, ενώ φέτος Άγιαξ (2-0), Μίλαν (2-0), Οσέρ (4-0), Λιόν (3-0) και Τότεναμ (4-0) έφυγαν από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου χωρίς να νικήσουν τον Ίκερ Κασίγιας.

Οι πιθανές ενδεκάδες της αναμέτρησης:






Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων σύμφωνα με τη Marca:


Ρεάλ Μαδρίτης: Ίκερ Κασίγιας, Άλβαρο Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Πέπε, Λασανά Ντιαρά, Μεσούτ Οζίλ, Άνχελ Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο


Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Χαβιέ Μαστεράνο, Ζεράρ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Σεϊντού Κεϊτά, Τσάβι Ερνάντεζ, Πέδρο Ροντρίγκεθ, Λίονελ Μέσι, Νταβίντ Βίγια.


Η Μπαρτσελόνα δεν θα είναι μόνη της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς περίπου 3.000 οπαδοί της ταξίδεψαν με αεροπλάνα (μία ώρα), γρήγορο τρένο (3 ώρες) και πούλμαν ή ιδιωτικά αυτοκίνητα (6 ώρες) για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Οι δρόμοι της Μαδρίτης γέμισαν με οπαδούς με φανέλες των «μπλαουγκράνα» που διασκέδασαν με την ψυχή τους τις ώρες πριν το ματς.

  
   


Η γνωστή ισπανική εφημερίδα «Marca» στην ηλεκτρονική της έκδοση σχεδίασε κάποιες φωτογραφίες που με χιουμοριστικό τρόπο σχολιάζει στιγμές από τα φετινά ντέρμπι:

Διακωμώδηση του χορταριού του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για το οποίο η Μπαρτσελόνα παραπονιέται για το ύψος του.



Ο… εναλλακτικός τρόπος βοήθειας των παικτών της Ρεάλ στον πεσμένο Νταβίντ Βίγια.



Πιθανός διάλογος μεταξύ Μέσι και Πέπε, μετά το διώξιμο της μπάλας από τον Αργεντινό στις εξέδρες. –Πέπε: «Είσαι τρελός;», -Μέσι: «Ποιος μιλάει…».



Η κατάληξη του τροπαίου, έπειτα από την πτώση από το λεωφορείο…



Η Marca δεν θα μπορούσε να μη βγάλει και τα… φιλορεαλικά αισθήματα της… Όταν η Μπαρτσελόνα πέρυσι αποκλείστηκε από την Ίντερ στο «Καμπ Νου», οι υπεύθυνοι του γηπέδου άνοιξαν τα ποτιστικά για να μην πανηγυρίσουν οι «ναρατζούρι». Έτσι, η εφημερίδα προτρέπει τους «μπλαουγκράνα» να μην το κάνουν φέτος, καθώς η Ρεάλ θα φέρει τα τρόπαια της για να πιει σαμπάνια!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: