Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Θέλει Νόιερ, αλλά δεν θα... «ξηλωθεί»

Αποφασισμένος να προχωρήσει στη μεταγραφή του Μάνουελ Νόιερ για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι Βαυαροί δεν πρόκειται να ξοδέψουν μία σειρά από ατελείωτα… μηδενικά για τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα.

Με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα «TZ», ο Χένες εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του για την απόκτηση του Νόιερ, για τον οποίο η Σάλκε φέρεται να ζητά περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Θέλουμε τον Μάνουελ. Όταν υπάρχει επιθυμία, πρέπει να βρεθεί μια λύση, αλλά οι διοικούντες την Σάλκε δεν θα πρέπει τώρα να ζητήσουν ένα ποσό αστρονομικό», τόνισε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε: «Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αρχίσει, αλλά πρόκειται».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Σάλκε άφησε να εννοηθεί ότι, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Νόιερ στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδέχεται να ανεβάσει τις απαιτήσεις της, προκειμένου να παραχωρήσει τον 25χρονο τερματοφύλακα στο τέλος της σεζόν.

«Η αξία του στο μεταγραφικό παζάρι ήταν ήδη πολύ υψηλή. Δεν ξέρω αν μπορεί να αυξηθεί κι άλλο, αλλά, βλέποντας αυτό το παιχνίδι, είπα στον εαυτό μου: ‘Γιατί να πουλήσουμε έναν τέτοιο παίκτη;’» τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από το Γκελζενκίρχεν, Χορστ Χελτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Νόιερ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε, το οποίο λήγει το 2012, ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για ενδεχόμενη μετακίνηση στην Μπάγερν Μονάχου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: