Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Σαλονάτη» και του χρόνου!

Γερές βάσεις για την παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έβαλε η Στόουκ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας επικράτησαν εύκολα της Γουλβς με σκορ 3-0 στο «Μπριτάνια» και αποσπάστηκαν 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη!

Η αποφασιστικότητα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, έκρινε το παιχνίδι. Η Στόουκ, παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από ποτέ και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, είχε πάρει σκορ ασφαλείας! Ο Κένιου Τζόουνς στο 16ο λεπτό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να γράψει το 2-0 ο Σόουκρος, λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι «πότερς» διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 με τον Ζερμέιν Πέναντ να σκοράρει στο 51’ και να βάζει τέρμα στις ελπίδες της Γουλβς. Οι «λύκοι», με την ήττα στο «Μπριτάνια», παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας, αναζητώντας πλέον βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Γουίλαν, Γουίλσον, Πέναντ (72’ Παφ), Ντέλαπ (79’ Ντιαό), Εθέρινγκτον (41’ Γουάιτχεντ), Τζόουνς, Γουόλτερς

Γουλβς: Χένεσι, Στίρμαν, Κράντοκ, Γουόρντ (79’ Γκεντιουρά), Μπέρα, Μανσιέν, Κάιτλι (74’ Χαντ), Χένρι, Τζάρβις, Ο’Χάρα, Φλέτσερ (69’ Βόουκς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: