Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σε τρεις με τέσσερις ημέρες εξιτήριο ο Ουγιέ!!

Τις επόμενες 3-4 ημέρες είναι το πιθανότερο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ, στο οποίο διακομίστηκε τη προηγούμενη εβδομάδα με πόνους στο στήθος.

Ο 63χρονος τεχνικός είχε νιώσει αδιαθεσία το 2001 μετά από ένα αγώνα της Λίβερπουλ στην οποία εργαζόταν τότε και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς.

«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος από όλα τα μηνύματα που έχω λάβει και την αντίδραση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Πραγματικά με συγκλόνισαν. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς τους φιλάθλους της Άστον Βίλα γιατί πραγματικά ανησύχησαν για μένα. Είναι κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ», είπε ο Ουγιέ.

Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε η αιτία του πόνου στο στήθος ήταν ένα μικρό πρόβλημα στην κατιούσα αορτή και θεωρείται αντιμετωπίσιμο.

«Είμαι ευγνώμων και για τους παίκτες μου, για τις επιστολής και τα μηνύματα που μου έστειλαν και για τις προσπάθειές τους το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο, όσο φυσικά και τον Γκάρι ΜακΆλιστερ που με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου έχουν αυτή τη στιγμή τα ηνία της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: