Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Κόκε με τις... ευλογίες του Φρανκ Κλόπας

Την ώρα που ο Σέρχιο Κόκε ετοιμάζεται να προσγειωθεί την Τετάρτη στο Χιούστον, ένας άριστος γνώστης του αμερικάνικου, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Φρανκ Κλόπας φρόντισε να δώσει την καλύτερη... συστατική για τον Ισπανό επιθετικό.

Όπως αναφέρει η «Chron» σε αναλυτικό ρεπορτάζ: «Ο προπονητής της Χιούστον Ντομινίκ Κίνεαρ δεν έμεινε σε αυτά που είδε και του άρεσαν στο βίντεο σε ότι αφορά τον Κόκε, αλλά ζήτησε την γνώμη του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική των ΗΠΑ, Φρανκ Κλόπας». Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο προπονητής της Χιούστον Ντιναμό από την άλλη άκρη του Ατλαντικού: «Ο ελληνοαμερικάνος τεχνικός διευθυντής της Σικάγο Φάιαρ, ο οποίος γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν κολακευτικός στα σχόλια του για τον παίκτη που πήραμε. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Φρανκ και στην γνώμη του και μας ενίσχυσε τον ενθουσιασμό...».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ομάδας από το Χιούστον, ο Κόκε εφόσον ξεπεράσει επιτυχώς το «τζετ λαγκ» δεν αποκλείεται την Παρασκευή να κάνει το ντεμπούτο του στο «Robertson Stadium» κόντρα στην D.C. United.

Δεν υπάρχουν σχόλια: