Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σε «αναμμένα κάρβουνα» στον Άρη

Η φημολογία ότι μπορεί ο Άρης να μπει δια της… τεθλασμένης στο «παιχνίδι» των πλέι οφ, έχει δικαιολογημένα φέρει σε φάσης αγωνίας και αναμονής τους κίτρινους.



Στην Αλκμήνης κάθονται σε... «αναμμένα κάρβουνα» πλέον και περιμένουν με ιδιαίτερο τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων, καθώς - αν σύμφωνα με τη φημολογία - ο Πανιώνιος μηδενιστεί (εφόσον τελικά είχε ληγμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο), οι «κίτρινοι» είναι αυτοί που κερδίζουν την είσοδο τους στη διαδικασία των πλέι οφ. Ο λόγος; Στο παιχνίδι της 16ης Ιανουαρίου ο Άρης είχε χάσει με 2-0, με δυο γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος ήταν από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, σπάζοντας μια παράδοση… μισού αιώνα μια και οι κίτρινοι ήταν αήττητοι στο διάστημα αυτό! Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Πανιώνιος χρησιμοποίησε παίκτες από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. 
Αν τελικά μηδενιστεί η ομάδα της Ν. Σμύρνης, ο συγκεκριμένος αγώνας θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Άρη, οι κίτρινοι θα πιάσουν τους 48 βαθμούς και θα τερματίσουν στην 5η θέση (!) ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 5 Ιανουαρίου είχαν παίξει Ολυμπιακός-Βόλου-Πανιώνιος (0-0), αλλά η ομάδα των κυανέρυθρων δεν είχε χρησιμοποιήσει παίκτες από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.


Οι επόμενες μέρες, όπως γίνεται αντιληπτό, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς του Άρη… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: