Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Χρωστάει στον Γκαμπριέλ ο ΠΑΟ»!

Ένα χρέος του Παναθηναϊκού στον Γκαμπριέλ μπορεί να διευκολύνει την παραμονή του Βραζιλιάνου μπακ, σύμφωνα με ιστοσελίδα της χώρας!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «clicrbs» αναφέρει ότι το «τριφύλλι» χρωστάει χρήματα στον δεξιό αμυντικό και αυτό ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.
 Η Γκρέμιο όμως δεν βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση και δυσκολευόμενη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού», προσπαθεί να βρει εναλλακτικές για να εξασφαλίσει την παραμονή του.
 Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μαρσέλο Σάντερ θα έχει τις επόμενες μέρες συζητήσεις με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, και ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
 Στις 15/4, ο Μαρσέλο Σάντερ είχε δηλώσει στο sday.gr ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα μετά το Πάσχα για να συζητήσει με ανθρώπους των «πρασίνων». Όσο όμως δεν ξεκαθαρίζει το διοικητικό στην αθηναϊκή ομάδα, τα πράγματα παραμένουν περίπλοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: