Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πρωταθλήτρια παρά την ήττα!!

Ο άγραφος νόμος που θέλει οι φιέστες να μην συνοδεύονται με νίκη επαληθέφθηκε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφού η Κ20 του Άρη ηττήθηκε με 1-2 από την αντίστοιχη της Καβάλας στην εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μία ήττα όμως δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει την γιορτή που στήθηκε που «Κλεάνθης Βικελίδης» μιας και ούτως ή άλλως οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εδώ και δυο εβδομάδες. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 51΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώτου σκόρερ της ομάδας Νίκο Αγγελούδη. Η Καβάλα έφτασε στην ισοφάριση στο 72΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 79΄ ο ίδιος παίκτης πάλι με εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 1-2.
Στα τελευταία λεπτά παρόλο που οι «κίτρινοι» πίεζαν για την ισοφάριση κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πανηγύρισαν έξαλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο γήπεδο βρέθηκε και πολύς κόσμος παρά τον άσχημο καιρό, όπου καταχειροκρότησαν την ομάδα και τους αποθεώσαν όταν έγινε η απονομή.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης (46’ Καραγιάννης), Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Κατίδης, Τοπούζης, Αγγελούδης ( 84’ Ζυγκερίδης), Γιώρης (76’ Κουρέλας).
ΚΑΒΑΛΑ: Καγγελίδης, Καππατζής, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ελευθεριάδης, Μαυροβασίλης, Βισεντίνι, Καπνόπουλος (36’ Ντομί), Μπρατσιάν, Γιάννου, Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: