Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Έχουμε ευθύνες αλλά θα δικαιωθούμε!»

Πηγή: gazzeta.gr
Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης μιλώντας στο gazzetta.gr από την Ιταλία όπου βρίσκεται ανέλαβε τις ευθύνες του ενώ ξεκαθάρισε πως περιμένει την δικαίωση της ομάδας του.
Το θέμα της αδειοδότησης δεν... καίει μόνο την διοίκηση του Πανιωνίου αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Ο Γεράσιμος Βεντούρης που είναι στην Ιταλία για τις υποχρεώσεις της ομάδας πόλο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή τόνισε σχετικά στο gazzetta.gr: «Κακώς έχουμε φτάσει έως εδώ. Δεν έπρεπε να είχαν γίνει όλα αυτά και φυσικά δεν έπρεπε να είχε απορριφεί ο φάκελός μας.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε από τρεις παίκτες που δεν υπέγραφαν. Είναι ένα ζήτημα που το βλέπουμε αυτήν την στιγμή με τους δικηγόρους μας». Ερωτηθείς για το εάν περιμένει θετική έκβαση ο ίδιος απάντησε: «Φυσικά και περιμένουμε την δικαίωσή μας. Αναμένουμε πως όλα θα πάνε καλά και ότι ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».

«Μας έχουν ρίξει απίστευτη λάσπη!»

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την φορολογική ενημερότητα ο Βεντούρης δεν έκρυψε την μεγάλη του δυσαρέσκεια: «Δυστυχώς αυτές τις μέρες έχουμε δεχθεί απίστευτη λάσπη. Ευτυχώς βγήκε η ΕΠΟ και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται όσοι έβγαλαν πως εμείς δεν είχαμε φορολογική ενημερότητα; Γιατί το έκαναν; Τι σκοπιμότητες είχαν;

Προσωπικά όμως είμαι πεποισμένος πως θα δικαιωθούμε στο τέλος. Όπως κατέπεσαν αυτές οι σκευωρίες έτσι θα γίνει και με την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου του Πανιωνίου και το συλλαλητήριο είπε: «Όλα αυτά είναι κατανοητά. Σίγουρα κόσμος είναι ανήσυχος. Εμείς ως διοίκηση αλλά και εγώ ως πρόεδρος έχουμε ευθύνη που έχουμε φτάσει έως εδώ, όμως θέλω να πω στον κόσμο ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε αίσιο τέλος σε όλο αυτό».

«Σέβομαι τον κ. Τσολακάκη, δεν θα κάνω δημόσια αντιπαράθεση μαζί του»

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσολακάκη προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου όμως δεν θέλησε να ανοίξει μέτωπο με τον πρώην οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ: «Με τον κύριο Τσολακάκη δεν θέλω ούτε να ανοίξω κόντρα ούτε να κάνω δημόσιο διάλογο. Σέβομαι πολύ τον κ. Τσολακάκη και δεν θα κάνω δημόσια αντιπαράθεση μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην ομάδα και είναι δικαίωμά του να έχει αντίθετη άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: