Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Clausura: «Αέρας» η Βελέζ, δύσκολα η Ρίβερ

Η Βελέζ Σάρσφιλντ διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας την Ρίβερ Πλέιτ και έτσι παραμένει στην κορυφή του Clausura με 24 πόντους, δύο περισσότερους απο την Ρίβερ Πλέιτ. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: 36’ Φερνάντες, 40’, 62’ πεν Μοράλες, 88’ Ραμίρες. Οι «Φοιτητές» που τελείωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Μπράνα (61’) συνεχίζουν την μέτρια πορεία τους.

Απο εκεί κει πέρα, με μεγάλο πρωταγωνιστή και «χρυσό» σκόρερ τον Μαριάνο Παβόνε η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε με 1-0 την Ράσινγκ Κλουμπ εκτός έδρας και πήρε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Clausura. 

Οι «Μογιονάριος»  ανέβηκαν έτσι στην 2η θέση του πρωταθλήματος και παραμένουν πάντα σε τροχιά τίτλου. Η «Ακαδημία» απο την μεριά της παραμένει στην μέση της βαθμολογίας. Για την Ρίβερ Πλέιτ το γκολ σημείωσε στο 34’ με πέναλτι ο Παβόνε, ενώ απο το 45+2 αγωνιζοταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ντίας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Σαν Λορέντζο δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει με 3-0 την Ουρακάν στην έδρα της με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 6η θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι: 54’ πεν Ορτιγκόζα, 61’ Σαλγκουέιρο, 69’ Βελάσκες. Σε ένα κακό παιχνίδι τώρα, Ολ Μπόις και Αρχεντίνος έμειναν στο 0-0, ενώ τέλος η Άρσεναλ Σαραντί έκανε πλάκα στην Γοδόι Κρουζ και επικράτησε με 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: