Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αντίο στον τίτλο, με ήττα!!

Τον φετινό τίτλο της Πριμέρα Ντιβιζιόν αποχαιρέτησε και επίσημα η Ρεάλ Μαδρίτης που υπέστη απρόσμενη ήττα με 3-2 από την Ρεάλ Σαραγόσα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής ημέρας στην Ισπανία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που γνώριζε πως τα πράγματα ήταν εκ των προτέρων δύσκολα για τη φετινή «κούπα», παρέταξε την ομάδα του με αρκετές απουσίες. Οι απουσίες όμως δεν δικαιολογούσαν με τίποτα την εικόνα που παρουσίασαν οι «μερένχες».

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Αγκίρε μπήκε πιο αποφασισμένη και προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ των Λαφίτα στο 41΄και Γκάμπι με πέναλτι στο 54΄. Οι Μαδριλένοι απάντησαν στο 62΄με τον Σέρχιο Ράμος να μειώνει σε 1-2. Πάλι, όμως ο Λαφίτα «έγραψε» το 1-3 στο 77΄και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σαραγόσα.

Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 85΄. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η «βασίλισσα» καθώς ο Ρικάρντο Καρβάλιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86΄. Μόλις δεύτερη εντός έδρας ήττα στην προπονητική καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: