Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Κόκκινος Διάβολος ο «Τόρο»!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού Βασίλη Τοροσίδη.
Κόκκινος Διάβολος ο «Τόρο»!
Τη στιγμή που στον Ολυμπιακό απομένουν να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για την επέκταση συμβολαίου με τον Βασίλη Τοροσίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2015, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει πολύ ψηλά στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον διεθνή αμυντικό του Θρύλου!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κατατεθεί επίσημη πρόταση από πλευράς των «Κόκκινων Διαβόλων», οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει τον «Τόρο» σε αρκετά φετινά παιχνίδια τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και σε αυτά της Εθνικής ομάδας και έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του!

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον βλέπει στο πρόσωπο του διεθνούς αμυντικού του Θρύλου, τον παίκτη που πληροί όλες τις προδιαγραφές όχι μόνο να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο και αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ, αλλά και να κάνει τη διαφορά στους «Μπέμπηδες»!

Στον επί 26 συνεχή χρόνια τεχνικό καθοδηγητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρα από τα τεράστια προσόντα του Τοροσίδη, αρέσει πάρα πολύ και ο τρόπος με τον οποίο βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ, κυρίως στις στημένες φάσεις.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι εκτιμούν ότι ο Μάιος προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα καθοριστικός σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τοροσίδη. Όπως άλλωστε έντεχνα διαρρέει από διοικητικούς κύκλους, η πειραϊκή ΠΑΕ δεν φέρεται διατεθειμένη να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη μπροστά στο ενδεχόμενο μιας διεθνούς καριέρας σε έναν εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Εφόσον, βεβαίως η όποια πρόταση κατατεθεί, κριθεί συμφέρουσα!

Από την πλευρά του ο Τοροσίδης σίγουρα θέλει να συνεχίσει να φορά για πολλά ακόμη χρόνια τη φανέλα του Θρύλου, ωστόσο, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, δεν θα φανεί αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ευρωπαϊκό σύλλογο της εμβέλειας και της τεράστιας δυναμικής που εκπέμπουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…
ΠΗΓΗ: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: