Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μαντσίνι: «Νούμερο ένα στόχος ο Μέσι»

«Φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια, τουλάχιστον μέχρι να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας θέλησε να βάλει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αστειεύτηκε λέγοντας ότι έχει στη λίστα του τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του σημερινού αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αν και στην πραγματικότητα δεν έχει αποφασίσει ποιους παίκτες θα διώξει από το υπάρχον ρόστερ.

Ερωτηθείς για ποιον ποδοσφαιριστή θα δώσει τα περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε αστειευόμενος: «Για τον Μέσι», για να προσθέσει: «Έχουμε αρχίσει να κοιτάμε “στόχους” εδώ και δύο-τρεις μήνες, αλλά είναι δύσκολο να πω ποιοι είναι αυτοί, επειδή έχουμε πολλούς δανεικούς δεν ξέρω ακόμα ποιοι από αυτούς θα παραχωρηθούν.

Αν κατακτήσουμε την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, θα κινηθούμε διαφορετικά αφού θα πρέπει να γίνουμε πολύ πιο δυνατοί. Φέτος είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, όταν είχαμε αγώνες τόσο για το Europa League, όσο και για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μετά τον τελικό κόντρα στη Στόουκ θα μπορούμε να πούμε περισσότερα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: