Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Χαρίζουμε τον τίτλο στην ΑΕΚ»

Ευθύνες στην διαιτησία του τελικού, στην ΕΠΟ και στην ΑΕΚ, για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ρίχνει η ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και τονίζουν ότι νιώθουν ηθικοί νικητές του αγώνα, αλλά χαρίζουν (!) το Κύπελλο στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Πηγαίνοντας στο Ολυμπιακό Στάδιο για να πάρουμε μέρος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία μας είχαμε πολύ μεγάλη χαρά πιστεύοντας ότι θα συμμετείχαμε σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τελικά συμμετείχαμε σε μια απίστευτη φαρσοκωμωδία που ακόμα και οι πιο ευφάνταστοι δημιουργοί δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν. 

Το κύπελλο Ελλάδας έπρεπε να το πάρει οπωσδήποτε η ΑΕΚ και το πήρε με πρωταγωνιστές το αλησμόνητο διαιτητικό τρίο που έπαιξε 100 μηδέν, ( πρώτο γκολ από πεντακάθαρη θέση οφ-σάιντ), που δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει το παιχνίδι και έπρεπε να το είχε διακόψει δεκάδες φορές πριν από το 91’ που το διέκοψε οριστικά.

Με μια ΕΠΟ με τεράστιες ευθύνες, που απέτυχε παταγωδώς και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους γιατί το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Μια ΕΠΟ ανίκανη και ανήμπορη να οργανώσει ένα τελικό θωρακίζοντας την ισονομία και το 50-50% αλλά και να διεξαχθεί ο τελικός σε φυσιολογικές συνθήκες. Αντί αυτού, εισπράξαμε ότι παίζαμε μέσα σε μια ρωμαϊκή αρένα όπου ο νικητής ήταν προδιαγεγραμμένος και τα λιοντάρια έτοιμα να μας κατασπαράξουν γιατί η ΑΕΚ με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος έπρεπε να πάρει το κύπελλο. 

Είμαστε, και το νιώθουμε, οι ηθικές νικητές του παιχνιδιού και ο κόσμος του Περιστερίου που ξεχύθηκε κατά χιλιάδες στους δρόμους της πόλης πρέπει να είναι υπερήφανος για τον Ατρόμητο. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά, όπως θα μπορούσαμε, γιατί δεν θέλουμε τέτοιο τίτλο.

Έχουμε μάθει να κερδίζουμε τους αγώνες μέσα στο γήπεδο. Χαρίζουμε όμως αυτόν τον τίτλο στην ΑΕΚ, για τον οποίο οι υγιείς φίλαθλοι της γνωρίζουν ότι είναι ένας τίτλος που κατακτήθηκε ως «τρόπαιο ενός πολέμου» με τον πιο ανήθικο τρόπο: Με την έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, με σκηνές ντροπής που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου, με επιθέσεις εναντίον των παικτών μας, των οικογενειών τους, των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Με την ιδιωτική ασφάλεια που είχε προσλάβει η ΕΠΟ να παίρνει εντολές από τα στελέχη της ΑΕΚ ειδικά μέσα στα αποδυτήρια όπου επικρατούσε κλίμα τρομοκρατίας, και τη διοίκηση της ΑΕΚ εντελώς απούσα που δεν έκανε το παραμικρό για να προστατεύσει τα μέλη της αποστολής του Ατρόμητου.

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, που δεν χρειάζεται δεκανίκια για να πάρει ένα τίτλο αλλά διοικείται από παράγοντες που προσπαθούν με τις ενέργειες και τις συμπεριφορές τους να κάνουν ότι είναι δυνατό για να την καταντήσουν μικρή. 
Χαρίζουμε αυτόν τον «πέτσινο» τίτλο και ως ανταμοιβή μας έχουμε την καθολική αναγνώριση του φίλαθλου κόσμου ακόμα και των υγειών σκεπτόμενων φιλάθλων της ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες Περιστεριώτες φιλάθλους που τίμησαν την ομάδα μας στο κορυφαίο ραντεβού της ιστορίας της και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτήν γιατί είναι ο Ατρόμητος μια ομάδα που πρεσβεύει αξίες».

1 σχόλιο:

Αμαλλία Λουκά είπε...

Μια ομάδα που η μοναδική της επιτυχία σε μία διοργάνωση ήταν ότι απέκλεισε τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι σε μια άλλη που απέκλεισε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και από την οποία νικήθηκε με 3 γκολ δεν έχει δικαίωμα να χαρίζει τίποτα. Γιατί τίποτα δεν της ανήκει.

Και ναρκωτικά να παίρνει κανείς καταλαβαίνει ότι αυτά είναι μπούρδες. Οι συγκρούσεις με την αστυνομία έκαναν κακό και στις 2 ομάδες, ενώ αν τελικά κρατούσε 9 λεπτά καθυστέρηση ο Ατρόμητος θα έτρωγε και άλλο γκολ. Βέβαια με το γράμμα του νόμου ο Αγώνας θα έπρεπε να είχε διακοπεί. Και αυτό εννοεί ο Δώνης και ο Πρόεδρος για το -δήθεν- πέτσινο. Ισως επειδή καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο Ατρόμητος το τρόπαιο δεν ήταν στο γήπεδο. Ε Δώνη; τιμωρέ του Ολυμπιακού... Τρομάρα μας.