Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μάκος: «Το αφιερώνω στους ”παλιούς”»

Ο μέσος της ΑΕΚ, Γρηγόρης Μάκος, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 με τον μέσο της ΑΕΚ να τονίζει πως δεν ήταν ευχάριστο το γεγονός πως μπήκε μέσα ο κόσμος, ενώ αφιέρωσε το κύπελλο στους "παλιούς" της ομάδας.

Για τον τελικό με τον Ατρόμητο

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Όλη την εβδομάδα και απο την μια μεριά απο την άλλη ειπώθηκαν κάποιες δηλώσεις που μπορεί να ήταν προκλητικές αλλά εγώ προσωπικά ήξερα οτι αυτό το ματς κρύβει παγίδες.

Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και άξια βρέθηκε στον τελικό με την πορεία που έκανε. Απο εκεί και πέρα εμείς καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να νικήσουμε με ένα μεγάλο σκορ. Όλη η ομάδα παρουσιάστηκε καλά οργανωμένης, γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου.


Πόσο επηρεάστηκαν οι παίκτες απο όσα έγιναν γύρω απο τον αγωνιστικό χώρο

Δεν ήταν ευχάριστο να βλέπουμε όσα έγιναν. Ο κόσμος της ΑΕΚ με την χθεσινή του προσέλευση έδειξε ποιος πραγματικά είναι, ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ δεν τους χώραγε, ήταν πολλοί αυτοί που έμειναν εκτός γηπέδου και μακάρι σε κάθε αγώνα να έχουμε τόσο κόσμο.


Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί απο τον Ατρόμητο και δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδος 2011, πιστεύω οτι άξια βρισκόμαστε εκεί, περάσαμε μια δύσκολη χρονιά που δεν έχει τελειώσει γιατί έχουμε τα play-off και θέλουμε να κοιτάξουμε και αυτό τον στόχο για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.


Που αφιερώνει το Κύπελλο

Είναι τιμή μου που έχω συμπαίκτες όπως ο Δέλλας, ο Γεωργέας, ο Καφές, ο Λυμπερόπουλος, όμως συγκεκριμένα για τον “Λύμπε” επειδή δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο τίτλο, πιστεύω οτι όλη η ομάδα του το αφιερώνει εγκάρδια.


Για τα play-off της Super League που ακολουθούν

Αν... στράβωνε κάτι στον τελικό δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρισκόταν η ΑΕΚ, πολλοί χρησιμοποιούν τον όρο “διάλυση”, όμως ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και θετικά για μας οπότε έχουμε ψυχολογία, πιστεύω οτι και ο κόσμος είναι μαζί μας και μακάρι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Βέβαια αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία και ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.


Πως βίωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου

Είναι η πρώτη γεύση που πήρα απο ένα τελικό, σοκαρίστηκα που έζησα σαν παίκτης της ΑΕΚ την συμπαράσταση αυτού του κόσμου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που κράτησα στα χέρια μου το Κύπελλο, αν και πολλοί το βάζουν σε δεύτερη μοίρα, όμως είναι ένας τίτλος μην το ξεχνάμε αυτό.


Αν έχουν συνειδητοποιήσει οτι είναι Κυπελλούχοι Ελλάδος

Εγώ ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Πριν τον τελικό έβλεπα στον δρόμο τους οπαδούς που με σταματούσαν και μου έλεγαν πόσο θέλουν το Κύπελλο, είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση του Κυπέλλου γιατί είχαμε και ένα κακό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Ξαναλέω οτι εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αλλά πιστεύω οτι θα το καταλάβω αργά ή γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: