Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο μάνατζερ του Σολτάνι στο Theplayer!!

 Πηγή: theplayer.gr
Το όνομα του Σολτάνι αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες στην μεταγραφική περίοδο. Ο μάνατζερ του Χαρμιάν Σιλπερόρτ κατέθεσε στο Theplayer τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή του.

-    «Μέσα στις επόμενες  μέρες είναι πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις. Ο Σολτάνι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα του Ηρακλή και έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του»
-    Φημολογείται  έντονα ότι είναι κοντά στην ΑΕΚ;
-    «Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο αυτή την στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση από την πλευρά του παίκτη»
-    Είναι αλήθεια ότι προτιμάει να παίξει σε κάποια ομάδα εκτός Ελλάδος;
-    «Όχι. Ο Σολτάνι περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και θέλει να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Του αρέσει ο τρόπος ζωής, γνωρίζει πλέον τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και του ταιριάζει αρκετά. Επαναλαμβάνω όμως ότι υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού»
-    Τι θα μετρήσει περισσότερο για την τελική του απόφαση;
-    «Θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη διάθεση και θέλει να βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Στόχος του είναι να καταφέρει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αλγερίας. Το οικονομικό δεν είναι σε προτεραιότητα για τον παίκτη μου».
-    Υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στον  Ηρακλή;
-    «Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και είναι πλέον ελεύθερος. Δεν θέλω όμως να πω κάτι περισσότερο για τις κινήσεις του και τις προθέσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: