Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ΑΕΚ!!

Πηγή: theplayer.gr

Με καμπάνα τουλάχιστον δύο αγωνιστικών κινδυνεύει η ΑΕΚ εξαιτίας των επεισοδίων στον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Η υπόθεση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Ένωση, η οποία είναι υπότροπη τόσο για εκτεταμένα, όσο και για ευρείας κλίμακας επεισόδια.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε για εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και εφόσον θεωρηθεί υπότροπη για τέτοιου είδους γεγονότα η ποινή είναι 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης, τιμωρήθηκε για ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και εφόσον υπάρξει παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ για τέτοιου είδους επεισόδια η ποινή που προβλέπεται από τον Πειθαρχικό Κώδικα είναι 2-3 αγωνιστικές και πρόστιμο 150.000-25.000 ευρώ.

Με άλλα λόγια η ελάχιστη ποινή για την ΑΕΚ, αν η αθλητική δικαιοσύνη δεν προκαλέσει, θα είναι τουλάχιστον δυο αγωνιστικές. Και επειδή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει με αρκετή καθυστέρηση, η Ενωση αναμένεται να παίξει με οπαδούς την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στην πρεμιέρα των πλέι οφ και να υποδεχθεί χωρίς θεατές τους ΠΑΟΚ (15/5), Παναθηναϊκό (25/5). Εκτός αν παιχθεί πάλι κάποιο… θρίλερ και συνεδριάσει νωρίτερα, με την ελπίδα η ΑΕΚ να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό παρουσία θεατών του.

Ο ανεξήγητος Κάκος

Τουλάχιστον ο διαιτητής Τάσος Κάκος, αν και ανεξήγητα (ίσως και λανθασμένα), σφύριξε τη λήξη του τελικού και γλίτωσε την ΑΕΚ από τα χειρότερα. Αν μια ομάδα θεωρηθεί υπαίτια για τη διακοπή ενός αγώνα ο ΚΑΠ προβλέπει απώλεια της νίκης για αυτή την ομάδα αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα. Αν και έμπειρος ο Κάκος τα έκανε… θάλασσα γιατί δεν χειρίστηκε σωστά το όλο θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: