Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Φουλ η... εξεταστική στον Άρη

Μπορεί αγωνιστικά να έχει τελειώσει επίσημα η χρονιά για τον Άρη, αλλά η... εξεταστική, ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με υπεύθυνο τον Σάκη Τσιώλη.

Ο 52χρονος προπονητής θα βγάλει τα περισσότερα δυνατά συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές της πρώτης και της δεύτερης ομάδας μέχρι τις 12 Μαίου και ήδη το Σάββατο πήρε μια ακόμη γεύση στο οικογενειακό διπλό που δόθηκε με την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξήχθη στο Νέο Ρύσιο χωρίς να κρατηθεί σκορ με τον Σάκη Τσιώλη να βγάζει τα συμπεράσματά του για όλους τους παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Πρίττας, Τσέζαρεκ, Βανγκέλι που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Επίσης δεν έπαιξε ο Τόχα λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, αλλά και ο Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πέτρα στα νεφρά, υποβλήθηκε σε επέμβαση με επιτυχία και παραμένει κλινήρης για να αναρρώσει πλήρως.

Σήμερα, Κυριακή, οι παίκτες των «κίτρινων» έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας.
Τα τεστ θα συνεχιστούν, μια και ο Άρης την Τετάρτη υποδέχεται τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ το Σάββατο 7 Μαίου θα υποδεχθεί την Κέρκυρα, προκειμένου να υπάρξουν αξιόπιστα συμπεράσματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: