Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Προσβάλετε την ιστορία της ΑΕΚ, κύριε Αδαμίδη»!!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Σπανός, μετά την σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, κυρίως εναντίον της διοίκησης Σπανού. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τονίζει ότι ο Σταύρος Αδαμίδης μέσα από το ύφος της ανακοίνωσης του προσβάλει την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ. 

Παράλληλα αναφέρεται στο γεγονός ότι η «Ένωση» μπήκε στο άρθρο 44 και η διοίκηση της και ότι έκανε την ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε τα εξής στο επίσημο site του συλλόγου:

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε κύριε Αδαμίδη μέσα από το ύφος της ανακοίνωσης σας ότι προσβάλετε την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ, αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ζητήσετε μια απλή συγνώμη που είναι αντρικό προνόμιο για την συμπεριφορά των οπαδών και παραγόντων σας αλλά και τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σε βάρος μελών της αποστολής μας. Βέβαια όταν συντάσσετε από εσάς ο οποίος είστε άσχετος με το ποδόσφαιρο δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. 

κύριε Αδαμίδη, είσαι ανιστόρητος. Ο Ατρόμητος έχει μια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάκης Νικολάου ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Επίσης, κύριε Αδαμίδη δεν σέβεσαι ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπεί μια πόλη 400 χιλιάδων κατοίκων και μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μας τιμά λοιπόν και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άρμα. Που είμαστε μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν, που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που είναι αυτόφωτη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.

ΥΓ: Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: