Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σανιά: «Θα φύγει ο Φάμπρεγας»

Στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ, το προσεχές καλοκαίρι, τοποθετήθηκε ο συμπαίκτης του Ισπανού άσου, Μπακαρί Σανιά. Ο Γάλλος μπακ, τόνισε ότι ο αρχηγός του λονδρέζικου συλλόγου, θα δελεαστεί από οποιαδήποτε πρόταση με καλύτερες προοπτικές από αυτές των «κανονιέρηδων»  και θα αποχωρήσει.
Το «σήριαλ» με την επιστροφή του Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα, μπορεί κατά καιρούς να έχει κοπάσει και οι «μπλαουγκράνα» να έχουν διαψεύσει τα σενάρια κατάθεσης επίσημης πρότασης στη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά οι Καταλανοί κινηθούν για να αποκτήσουν το… δικό τους παιδί. Με δεδομένο ότι η φετινή, είναι η έκτη αποτυχημένη χρονιά τους «κανονιέρηδες», αφού θα ολοκληρώσουν τη σεζόν χωρίς τίτλο, ο Μπακαρί Σανιά υποστήριξε ότι ο αρχηγός της ομάδας δεν θα κάνει το «μπαμ», αν ζητήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.
«Θα καταλάβω και θα σεβαστώ απόλυτα την επιλογή του Σεσκ, αν θελήσει να φύγει. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην Άρσεναλ και θέλει να κερδίζει τίτλους.  Σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και να κερδίζουμε διακρίσεις, αλλά εμείς στην Άρσεναλ, δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα τα τελευταία έξι χρόνια» δήλωσε στη «News of the World» ο Σανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: