Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Premier League: Τα... κανόνια του «Έμιρεϊτς»

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία νίκησε με 1-0. Οι «κανονιέρηδες» έβαλαν... φωτιά στο πρωτάθλημα, καθώς η υπόθεση-τίτλος παραμένει ακόμη ανοιχτή.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο», χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Άαρον Ράμσεϊ με πλασέ μέσα στην περιοχή στο 56ο λεπτό, αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο την πάσα του συμπαίκτη του Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Αυτή η νίκη δημιούργησε έξτρα άγχος στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνάμα αύξησε τις ελπίδες της Τσέλσι για... στέψη, οι οποίες θα τα δώσουν όλα στην μεγάλη μάχη της επόμενης αγωνιστικής στο «Ολντ Τράφορντ».


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΣΕΝΑΛ (Βενγκέρ): Στσέσνι, Σανιά, Κοσιελνί, Τζουρού (69’ Σκιλασί), Κλισί, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ (78’ Έμπουε), Νασρί (46' Αρσάβιν), Φαν Πέρσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Φέργκιουσον): Φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο Ντα Σίλβα, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Παρκ, Κάρικ (85’), Άντερσον (55' Βαλέντσια), Νάνι, Ερνάντεζ (74’ Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: