Τα προβλήματα στην άμυνα δεν λένε να σταματήσουν για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Γκάμπριελ Μιλίτο θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Νοκ άουτ και ο νεαρός Μοντόγια, αισιοδοξία για Ινιέστα.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πονοκεφαλιάζει για την άμυνα της Μπαρτσελόνα καθώς μετά τους Αμπιντάλ. Αντριάνο και Μάξουελ, είδε και τον Μιλίτο να τίθεται νοκ-άουτ. Ο Αργεντικός είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο 2-0 επί της Οσασούνα, δεν αποδείχθηκε ήταν κάτι το σοβαρό, ωστόσο στην σαββατιάτικη ήττα από την Σοσιεδάδ χτύπησε ξανά. Και αυτή τη φορά, τα νέα ήταν δυσάρεστα μιας και θα μείνει εκτός για έναν μήνα.

Πρόβλημα και με τον νεαρό Μοντόγια, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με την Σοσιεδάδ αλλά μετά από 14 λεπτά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, με τον 20χρονο αμυντικό να μένει εκτός για έξι εβδομάδες.

Από κει και πέρα, υπάρχει αισιοδοξία για επιστροφή του Ινιέστα στην ρεβάνς της Τρίτης. Ο μέσος των μπλαουγκράνα προπονήθηκε χωρίς προβλήματα μαζί με τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο Σαν Σεμπαστιάν και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή με την Ρεάλ έχουν αυξηθεί σημαντικά.