Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σπανός: «Συναίνεσα να μη διακοπεί»

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως εκείνος έπεισε τον Τάσο Κάκο να μην διακόψει τον τελικό, ενώ κατήγγειλε πως ο Σταύρος Αδαμίδης κυνηγούσε τον Γιώργο Δώνη στην φυσούνα στην διάρκεια της ανάπαυλας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sentra FM»:

«Είμαι και εγώ μέρος του ποδοσφαίρου. Έγινε ένας τελικός κάτω από πρωτοφανή έλλειψη μέτρων. Ο τελικός τα είχε όλα. Το γκολ ήταν δυο μέτρα οφ-σάιντ. Είχαμε διαιτητική παρωδία. Όποιος ήθελε έμπαινε μέσα. Συναίνεσα στην διακοπή την ώρα που ο Κάκος ήθελε να διακόψει το παιχνίδι σε βάρος της ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ είχε μισθώσει για τον τελικό της SECURITY της ΑΕΚ. Το πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί. Πίστευα ότι θα έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη από διαιτητές. Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν χάρηκαν τον τίτλο. Δεν υπήρχε παιχνίδι για να το αναλύσουμε.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν απαράδεκτο. Υπήρχαν φουσκωτοί, ενώ, μπορεί να μην το πήρατε χαμπάρι, αλλά ο Αδαμίδης κυνήγαγε τον Δώνη».

Στην συνέχεια ο … ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου έκανε λόγο για αισθήματα που τρέφει προς την ομάδα της ΑΕΚ και όχι μόνο…

«Δεν θέλω να πω τίποτα για το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένας τελικός παρωδία. Πήγε το ποδόσφαιρο 150 χρόνια πίσω. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά οι συμπεριφορές κάποιων την μικραίνουν και είναι κρίμα. Τρέφω αισθήματα για την ΑΕΚ και αυτή η κατάσταση με στεναχωρεί.

Στο ημίχρονο μας χτυπούσαν. Οι παίκτες της ομάδας μου έφαγαν τόσο ξύλο που έκλαιγαν στα αποδυτήρια. Δεν ήθελαν να βγούνε για να παραλάβουν τα μετάλλια και προσπαθούμε με τον Δώνη να τους μεταπείσουμε για αρκετή ώρα.

Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος του να είναι υπερήφανος. Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το μέλλον μου στην ομάδα. Είναι δύσκολο βράδυ και προτιμώ να μιλήσω κάποια άλλη στιγμή, περισσότερο ήρεμος.

Η επίσημη ΑΕΚ ήταν εντελώς απούσα και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο χάος σε έναν τελικό. Δεν έχω και εμπειρία από μέτρα ασφαλείας σε τόσο μεγάλους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: