Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σφύριξε τη λήξη στα αποδυτήρια!!!

Πηγή: theplayer.gr

Το είδαμε κι αυτό και μάλιστα σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάσος Κάκος ήθελε να συνεχίσει το ματς, όμως φέρεται να δέχθηκε πιέσεις από την ΕΠΟ και σφύριξε τη λήξη στα αποδυτήρια.

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με το ανέκδοτο του αιώνα, με ένα χρονικό για γέλια, με ένα ρεκόρ που θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Ο,τι και να γράψουμε είναι λίγο. Είναι το πρώτο ματς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που έληξε στα αποδυτήρια.

Ο διαιτητής Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) ήθελε να ξαναβγεί στο γήπεδο, αφού πρώτα φύγουν οι εισβολείς-οπαδοί, προκειμένου να συνεχίσει τα οκτώ τελευταία λεπτά. Ομως ο αγώνας δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αφού τα δίχτυα είχαν ξηλωθεί και το χορτάρι είχε γεμίσει με διαφημιστικές πινακίδες. Το λάθος που έκανε ο διεθνής ρέφερι ήταν ότι δεν διέκοψε τον τελικό αμέσως, μόλις μπήκαν οι πρώτοι εισβολείς, προκειμένου να μην κινδυνέψουν και οι παίκτες.

Όπως αναφέραμε ήδη ήθελε να συνεχίσει το ματς. Ολοι οι παράγοντες της ΕΠΟ είχαν πέσει πάνω του, προκειμένου να το λήξει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος βρισκόταν με ένα κινητό στο χέρι. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι ο Κερκυραίος ρέφερι αναγκάστηκε να κάνει πίσω, μετά και τις πιέσεις που του ασκήθηκαν.

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός απειλούσε να μην πάει η ομάδα του στην απονομή των μεταλλίων. Τελικά τον έπεισαν, προκειμένου να σωθεί το κύρος του ποδοσφαίρου (που δεν σώζεται με τίποτα).

Επίσης, απέτυχαν και τα μέτρα της αστυνομίας. Ο τελικός έγινε… κόλαση από πριν και τα επεισόδια «μεταφέρθηκαν» στο γήπεδο. Ουδείς μπορεί να διανοηθεί τι θα γινόταν, αν έχανε η ΑΕΚ.

Υπεύθυνη είναι και η ΕΠΟ γιατί όλα θύμιζαν «ξέφραγο αμπέλι». Οποιος ήθελε έμπαινε στο γήπεδο. Κάποια στιγμή στην τηλεοπτική περιγραφή ακούσαμε ότι ο Αδαμίδης, αμέσως μετά το 3-0 υπέρ της ομάδας του, ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ και πανηγύριζε. Είχε καμιά δουλειά εκεί;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: