Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μαθημένος στα προβλήματα!!

Το φίνις του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ομολογουμένως τραγικό και άπαντες τώρα καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για να αναστρέψουν το κλίμα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις προκειμένου να κερδίσουν τα πλέι οφ και να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.


 
Το θετικό σε αυτή την ιστορία για τον Παναθηναϊκό είναι πως έχει αποδείξει πως στα δύσκολα παιχνίδια τα καταφέρνει μια χαρά. Ακόμα και σε αυτά που έχει σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Λέτο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλου που θα έχει στην Τούμπα.



Η αρχή έγινε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όταν ο Λέτο είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που τον αντικατέστησε τα πήγε περίφημα και έφτιαξε το πρώτο από τα δύο γκολ του Σισέ.


 
Σπουδαίο ήταν και το πρώτο φετινό πέρασμα του Παναθηναϊκού αποό την Τούμπα όπου πήγε χωρίς τους Σισέ και Μπουμσόνγκ. Το φάουλ του Νίνη όμως και το πάθος όλων των παικτών ήταν αρκετά για να έρθει η νίκη με 1-0.
 

Μια αγωνιστική αργότερα οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν την ΑΕΚ χωρίς τους Νίνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού και Μπουμσόνγκ. Η νίκη όμως ήρθε πανεύκολα με 3-1 χάρη σε τέρματα των Κατσουράνη, Βύντρα και Σισέ.



Πλέι οφ και φύγαμε για... ράλι

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει δηλώσει συμμετοχή στο ετήσιο Gumball 3000 Rally 2011 το οποίο θα αρχίσει στις 26 Μαϊου στο Λονδίνο και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. 




Πρόκειται για έναν αγώνα αυτοκινήτου που δεν βασίζεται στην ταχύτητα, ούτε οι νικητές θα πάρουν κάποια έπαθλα. Είναι ένα Road Trip, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές του, που σκοπό έχει την απόλαυση της οδήγησης. 

Αν και έχει δηλώσει συμμετοχή, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει, αφού μια ημέρα πριν ολοκληρώνονται τα πλέι οφ οπότε θα πρέπει  να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: