Κυριακή 1 Μαΐου 2011

"Έπαιξε θέατρο ο Αδαμίδης"-Όμως τον καταλαβαίνω, είναι υπάλληλος και ήθελε να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί".

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Νίκος Προύντζος, μίλησε για την απόφαση της ΕΠΟ να μην αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ την ώρα που τα επεισόδια αμαύρωναν τον τελικό.
"Έπαιξε θέατρο ο Αδαμίδης"
"Ο κ. Αδαμίδης έπαιζε θέατρο" ήταν το σχόλιο του κ. Προύντζου για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Προύντζου:
-Υπήρξε σκέψη αποχώρησης από το ΟΑΚΑ;΄"Το σωστό θα ήταν να φεύγαμε και να μην γινόταν ούτε η απονομή. Όμως, αν αποφασιζόταν κάτι τέτοιο, υπήρχε ο κίνδυνος για μεγαλύτερα έκτροπα. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς το μικρότερο κόστος. Αν παίρναμε τέτοια απόφαση μπορεί να μην έφευγε κανείς από το γήπεδο! Και μην ξεχνάτε ότι υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο γήπεδο. Η κατάσταση έπρεπε να εξομαλυνθεί".
-Φοβηθήκατε ότι μπορεί να μην τελειώσει ο τελικός; "Υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Αυτό το ένιωσαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο".
-Έχετε κάποιο παράπονο από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Ατρόμητου; "Υπήρξε προσπάθεια από πολλούς. Ωστόσο, έχω να πω ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε πολλά διαστήματα έπαιξε θέατρο. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να να πάρει η ΑΕΚ το Κύπελλο, κάτι που τον έκανε να χάνει τον προσανατολισμό. Όμως τον καταλαβαίνω, είναι υπάλληλος και ήθελε να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί".
-Δύο συνεχόμενες χρονιές και οι τελικοί Κυπέλλου μόνο γιορτή δεν ήταν. Μπορείται να κάνετε κάτι γι' αυτό; Και αν ναι, τι θα είναι αυτό; "Θα πάρουμε μέτρα και άμεσα. Θα τα δει ο κόσμος. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Πρέπει επιτέλους να επιβληθεί η τάξη".
-Ποιά η τοποθέτηση σας για την επίθεση στους παίκτες του Ατρόμητου; "Θέλω να καταδικάσω αυτή την επίθεση και να συγχαρώ τον κ. Σπανό γιατί έχει μια ομάδα που πρέπει να λειτουργεί σαν πρότυπο για άλλες ομάδες".
-Γιατί αφήσατε να ξεκινήσει ο αγώνας από τη στιγμή που υπήρχε πανό με προσβλητικό χαρακτήρα; "Τα πανό που κατεβαίνουν είναι αυτά που απευθύνονται στην Πολιτεία και τα όργανα".
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: