Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αδαμίδης: «Η πιο σημαντική στιγμή από τότε που ανέλαβα»

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ο Σταύρος Αδαμίδης για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε:

«Είναι με διαφορά η πιο σημαντική στιγμή μας από τότε που αναλάβαμε. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες, ακόμα και τον ατρόμητο για την πορεία που έκανε για να φτάσει μέχρι εδώ».

Για τα επεισόδια :

«Εμείς καταδικάζουμε κάθε μορφή ακρότητας, Και σήμερα είχαμε ακρότητες. Είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά τα φαινόμενα βίας, τα οποία και καταδικάζουμε παντού και πάντα.

Για το θέμα με τον Γιώργο Σπανό :

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κύριο Σπανό. Καταλαβαίνουμε ότι ήταν μία στιγμή έντασης γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την ομάδα του. Δεν χρειάζεται να δίνουμε έκταση. Ήταν μια στιγμή έντασης.

Για το άνοιγμα στον κόσμο για τα διοικητικά:

Θα υπάρχουν εξελίξεις στις επόμενες μέρες και θα είναι θετικές. Ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο, κάτι πρωτοποριακό. Και σε λίγες , μέρες θα είμαστε έτοιμοι να το παρουσιάσουμε .Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι αισιόδοξος. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δύσκολη, αλλά είναι αναστρέψιμη.

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί. Είναι μεγάλη στιγμή η αποψινή. Αλλά θα δανειστώ μία φράση που είχε πει ένας πρώην προπονητής μας (Μπάγιεβιτς), στην ΑΕΚ συμβαίνει όταν κερδίζει να υπάρχουν πολλοί εντός και εκτός της ομάδας οι οποίοι στεναχωριούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: