Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Σουάρες: «Θα τρελάνουμε κόσμο»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους της ομάδας του. Ο Ουρουγουανός επιθετικός προειδοποιεί ότι οι «κόκκινοι θα τρελάνουν τους Ευρωπαίους αμυντικούς».
Το τελείως διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες η Λίβερπουλ έχει γεμίσει τους πάντες με αισιοδοξία και κάνει τον Λουίς Σουάρες να περιμένει ακόμη καλύτερες ημέρες.
Με παρτενέρ τους Άντι Κάρολ, Ντιρκ Κάουτ, αλλά και το Μάξι Ροντρίγκες, ο Ουρουγουανός επιθετικός θεωρεί ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί θα τα βρουν …σκούρα: «Η Λίβερπουλ έχει επιθετικούς που μπορούν να τρελάνουν τους αντίπαλους αμυντικούς. Την επόμενη χρονιά θα δούμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και πιστέψτε με αυτό θα είναι κάτι το πολύ καλό».
Ο Λουίς Σουάρες μίλησε και για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς μέσα στο 2011. «Πολλοί μας είχαν ξεγράψει, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε στην 5η θέση και να βγούμε στο Γιουρόπα της επόμενης περιόδου. Η μάχη μας είναι με την Τότεναμ και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση», συμπλήρωσε η επιθετικός των «reds».

Δεν υπάρχουν σχόλια: