Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Εμφύλιος» στο Μάντσεστερ για Σάντσες

Πρόταση ύψους 26 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες έχει καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η "Daily Telegraph". Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να κλέψουν τον Χιλιανό άσο από τα χέρια της ...μισητής Σίτι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται η αγγλική εφημερίδα, οι εκπρόσωποι του Χιλιανού παίκτη της Ουντινέζε συναντήθηκαν την Παρασκευή του βράδυ με την πλευρά της Σίτι και έφτασαν κοντά σε συμφωνία. Τα 25,6 εκατομμύρια που φέρεται να προσέφερε η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκαναν τους ατζέντηδες του Σάντσες να αισιοδοξούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς η Ουντινέζε δύσκολα θα πουν «όχι» σε μια τέτοια πρόταση.

Το Σάββατο το πρωί, όμως, οι ατζέντηδες του Χιλιανού έκαναν μια βόλτα και προς Γιουνάιτεντ πλευρά. Η “Daily Telegraph” κάνει λόγο για καλύτερη πρόταση των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι δεσμεύτηκαν και για καλύτερο συμβόλαιο στον Σάντσες.

Αν και καμία ομάδα δεν έχει συμφωνήσει με την Ουντινέζε για την απόκτηση του 22χρονου Χιλιανού, η ιταλική ομάδα έχει τονίσει ότι ο μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά όχι με λιγότερα από 30εκ. λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: