Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η δίδυμη... αμαρτία του Κόουλ!!

Πρώτο θέμα και όχι για καλό, είναι για ακόμα μία φορά στα αγγλικά ΜΜΕ ο άσος της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος βρέθηκε σε κλαμπ που χόρευαν κορίτσια του Playboy και έκλεισε την βραδιά του με δύο δίδυμες κοπέλες πάνω του!
Η δίδυμη... αμαρτία του Κόουλ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άγγλος άσος βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Λονδίνου, στο οποίο χόρευαν μοντέλα του περιοδικού Playboy. Στον Κόουλ όμως δεν έφτανε μόνο να… χαζεύει τα όμορφα κορίτσια και για αυτό κάλεσε στο τραπέζι του τις δίδυμες Κάρλα και Μελίσα Χόου, οι οποίες χόρεψαν αισθησιακά πάνω του!
«Τις φώναξε και αυτές αμέσως πήγαν και άρχισαν να χορεύουν πάνω του. Αλήθεια, δεν μπορούσαμε να τον δούμε»,δηλώνει σε αγγλική εφημερίδα θαμώνας του μαγαζιού, ενώ αποκαλύπτει ότι στο μαγαζί βρίσκονταν και η αδερφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η 29χρονη Τζο.
Ο sportdog.gr έψαξε και βρήκε κάποια στοιχεία για τις δίδυμες του Κόουλ! Οι Κάρλα και Μελίσα Χόου γεννήθηκαν στις 26 Μαΐου του 1990 στην Αγγλία και από μικρή ηλικία μπήκαν στον χώρο του… θεάματος. Αρχικά συμμετείχαν σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ τα τελευταία 2.5 χρόνια έχουν μετακομίσει στην Αμερική και εργάζονται σε Μαϊάμι, Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη ως μοντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: