Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Έκπληκτοι με τον Κόκε!!

Η ανάρτηση φωτογραφίας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που έκπληκτοι είδαν οι οπαδοί του Άρη και σχολίασαν με καυστικό τρόπο.
Έκπληκτοι με τον Κόκε
Ότι ο Σέρχιο Κόκε και ο Ραούλ Μπράβο είναι καλοί φίλοι και σε αυτό συνετέλεσε η θητεία τους στην Ελλάδα είναι γνωστό. Ότι ο πρώην αρχηγός του Άρη θα μπορούσε να φορέσει ρούχο με το σήμα κάποιας άλλης ομάδας από την Superleague δεν το φανταζόταν κανείς.
Ο Κόκε επισκέφτηκε πρόσφατα το σπίτι του συμπαίκτη του και φίλους του στην Ράγιο Βαγιεκάνο ώστε να περάσουν λίγες ώρες μαζί και να χαλαρώσουν στην πισίνα. Η απουσία μαγιό ήταν αυτή που οδήγησε τον πρώην παίκτη του Άρη να φορέσει ένα σορτσάκι με το σήμα του Ολυμπιακού! Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο ίδιος στο προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε την εν λόγο φωτογραφία και μάλιστα απάντησε σε σχόλια…
«Είμαι στο σπίτι του και βρεθήκαμε στην πισίνα και μου έδωσε το σορτσάκι του, αλλά η καρδιά μου είναι κίτρινη» αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ οι έλληνες φίλοι του ζητούσαν επιτακτικά να διαγράψει τη φωτογραφία.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: