Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι «κορυφαίοι» της Ελλάδας!!

Τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο ξεχώρισαν ξένες ιστοσελίδες και τους επέλεξαν για την καλύτερη ενδεκάδα των Προκριματικών του Euro.
Οι «κορυφαίοι» της Ελλάδας!
Σύμφωνα με το «Goal.com» ο Αβραάμ συγκαταλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τοποθετώντας τον δίπλα στον Δανό άσο της Ρόμα Σίμον Κιάερ. «Η Ελλάδα δέχτηκε μόνο πέντε γκολ στα προκριματικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν η αμυντική «κολόνα» της ομάδας στο δρόμο για την πρωτιά του ομίλου. Με την παρουσία του εξασφάλισε το μηδέν στην άμυνα και στους δύο αγώνες με την Κροατία, που ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Ελλάδος στον όμιλο», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον άσο του Ολυμπιακού το αφιέρωμα του Goal.com.
Την ίδια ώρα, η γερμανική ιστοσελίδα «stern» ξεχώρισε τον Βασίλη Τοροσίδη. Ιδού η ενδεκάδα τους: Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία), Βασίλης Τοροσίδης(Ελλάδα), Αντίλ Ραμί (Γαλλία), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία) - Κονσταντίν Βασίλιεφ (Εσθονία), Νάνι (Πορτογαλία), Σεμπάστιαν Λάρσον (Σουηδία), Μεσούτ Οζίλ (Γερμανία) - Γιούρα Μοβσισιάν(Αρμενία ), Κλάας Γιαν Χούντελααρ (Ολλανδία), Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία).

Μάλιστα, οι Γερμανοί αναφέρουν γι’ αυτόν πως: «Στο τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας ο αμυντικός της ομάδας του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Γεωργία, λόγω ενός τραυματισμού στα πλευρά. Παρ’ όλα αυτά, συνολικά, ο Τοροσίδης ήταν ένας από τους εγγυητές της πρόκρισης της Ελλάδας στο EURO 2012. Δεν είναι μόνο το ότι βοήθησε αμυντικά την ομάδα του, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον Οτο Ρεχάγκελ που τον είχε καλέσει στην για πρώτη φορά το 2007, αλλά και το ότι με δικά του γκολ η Ελλάδα νίκησε τη Λετονία 1-0 και τη Μάλτα εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, εξασφαλίζοντας έξι πολύτιμους πόντους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: