Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Κίνδυνος μη μετάδοσης του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ!!

Στην γενική συνέλευση της ΕΡΤ έπεσε πρόταση αν δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες (απ’ τους εργαζόμενους) τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, να μην δοθεί η άδεια για την μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ.
Κίνδυνος μη μετάδοσης του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ!
Στην γενική συνέλευση της ΕΡΤ έπεσε πρόταση, αν δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες (απ’ τους εργαζόμενους) τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, για την δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ως τις 20/10, τότε να μην δοθεί η άδεια για την μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ, παρά την συμμετοχή της Ομοσπονδίας εργαζομένων στην απεργία της ΓΣΕΕ.
Θα δοθεί η άδεια μόνο για να δοθεί το σήμα του αγώνα στις χώρες του εξωτερικού, αλλά θα πρέπει να τονιστεί πως αν δεν μεταδοθεί ο αγώνας στην Ελλάδα, τότε θα υπάρξει ενεργοποίηση ρήτρας που περιλαμβάνεται στη σύμβαση της ΕΡΤ με την ΤΕΑΜ.
48ωρη απεργία στην ΕΡΤ
Πέμπτη και Παρασκευή (13 και 14/10) θα γίνει 48ωρη απεργία στην ΕΡΤ, κάτι που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ και δέχτηκαν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: